Вакви гледав во Дуки Дасо само поголеми и матирани. Имаше и ланче долго со ист привезок. А ако не ти се итни на ebay исто ги гледав. @Animali
@Quincy Ти благодарам премногу, ми даде одлична насока Јас прво гледав по Дуки Дасо/Манго и цените 400-700, што искрено е премногу за било какви обетки Потоа вчера ги гледав на Али Експрес дека се многу евтини, но никогаш немам пазарувано од таму и плус немам PayPal, a никогаш не ми текнало за eBay, а сега плус видов дека имало eBay Македонија, за каде што не ми треба PayPal, плус се врши достава до дома, низ цела Македонија You made my day
@VACA Траат, но од она што го има во каталозите, ќе најдеш само едвај едни 10% и тоа можеби по едно парче останато од некој артикл, што значи прашање е кои величини останале Но, ако немаш ништо конкретно посакано од каталог и сл, верувам ќе најдеш нешто за купување
Класични црни салонки со штикла на 5цм? Може и помала, не знам како се движи висината на штиклите, но да не е повисока. Или ваков модел е прифатлив, бидејќи ми треба поголем број 40/41:
Дури сега го видов тоа Инаку само да те информирам дека за Али Експрес не ти треба PayPal, се плаќа најобично со картица.
Во бутик Ивери имате попуст на се. Некни отидов по џемпер да земам и ми рекоа дека 2 се за 590 денари. Денес земав блузичка од 300 на 200 денари. Не е реклама, само инфо.
@Oxymoron Ти благодарам многу за информацијата, немам искуство со онлајн купување во странција, па добро е што знам сега А за еBay знаеш ли? Може исто најобично со картичка или ми треба PayPal?
@super.nova Во Бершка, чинат 1300 денари А имаш и вакви, 800 денари, исто од Бершка И нешто потеммно ако сакаш, 1600 денари од Страдивариус И Манго, 1000-ка
Каде да најдам сив капут сличен на овој? Одприлика таа должина и модел. По можност некаде каде може да се фати добар попуст периодов?
Dali bese nekoj vo Cosmo Lisa denes? Tocno li e deka ima akcija na parfemite 1+1 gratis? Za site li vazi?