@Rubiii Еве по некои предлози Spoiler: Котон, 1000 денари Spoiler: Бершка, 1800 денари Spoiler: Манго, 3000 денари Spoiler: Страдивариус, 1600 денари Spoiler: Бершка (пократки малку), 1800 денари
@Yuefoa Во Спорт М, конкретно го нема тој модел, ама има слични нешто Spoiler: UltraBOOST, 5500 денари Spoiler: Courtmash, 3400 денари
Колку чинат машките новчаници во горица трејд да не знае некој? И кај има на друго место околу гтц некаде?
Па не ми се свиѓаат. Имаше убавi во Pull&Bear ама последно ги имаа многу намалено и беа потрошени и не ми се иде пак у City mall.
@Пале 345 Има повеќе такви продавници што продаваат и чанти и паричници и сл. аксесоари, низ Гтц, знам и на првиот и на вториот кат има, верувам дека ќе успееш да најдеш нешто по поволна цена
@Yuefoa Ги нема колку што знам, а ги има онлајн за порачување секако, но мој совет ти е ако имаш некој во странство да ти ги донесе, така побезбедно и посигурно ќе ти биде
Доста одговарав, малку и јас да прашам Каде можам да најдам вакви наочари? Со сино стакло, но не од оние со огледало ефект туку вакви и да бидат во стилот на класичната правоаголна форма? Не мора строго, ама слични на таа форма. Ако имате видено некаде вакви, каде и по која цена? Пример во спојлер Spoiler: Blue tint Однапред благодарам на информациите
Женски ај да прашам каде има вакви оксфордки? Пребарав низ цел град и ништо, а неќам да порачам од Алиекспрес