Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.336
    Допаѓања:
    5.869
    ^Јасно ми е дека поголеми се шансите да најдам во зимо (не поголеми, најголеми), туку кога прашав во неколку продавници ми рекоа дека немаат, не прават такви, а ми кажаа дека можно е по магацините да има останато по другите продавници и затоа се надевав дека ќе најдам. Како што напоменав и зимно време да сте виделе кажете.

2. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    ^Сум гледала во спрингфилд ама поодамна :?:
    Ленени панталони тесни во ногавиците доле, што поефтини толку поубаво (може и некое маалско продавниче)??? :^)

3. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Женски видете во Мана во Ново Лисиче, ефтина е продавницата ептен а има убава и викаат демек брендирана роба, али и да не е брендирана, убава е. Ефтино е стварно и мислам дека роба добиваат секоја среда, ама не сум ова 100% сигурна. Ама како и да е се наоѓаат убави работи и ефтини. Се наоѓа кај Боксер што е во тие згради, и Зегин мислам има во близина :)

4. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    За два дена идам на одмор, а немам цветни фустанчиња. Shame on me!
    Некои така поефтинки? :wasntme:

5. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    budala.sum-pa.sto во гтц најгоре кај тие како тезги видов баш такви ленени пантолони, тесни во ногавиците. Не знам колку беа точно...700 или 1000 ден, повеќе од 1000 не верувам да се.
    breezy исто горе во гтц имаше доста цветни фустанчиња, околку 500-600 ден, исто во Евроазија одма на влезот и во Теранова..мислам по 700 ден беа :)

На Breezy му/ѝ се допаѓа ова.
  6. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.938
    Допаѓања:
    123.515
    Иди во Пренди имаше еден куп шаренки по 200ден....секако побрзај оти таму како ќе начекаш :)

7. Monroe

Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    416
    Имате видено вакви тексас шорцеви со висок струк (High Waisted Shorts) некаде во Скопје и која им е цената? ... доколку не сте видела кажете ми каде можам да најдам обични кратки тексас шорцеви значи без висок струк, сакам да се сини но може и некоја друга боичка...слични вакви како долу на сликите

Прикачени фајлови:

8. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Девојки само што доаѓам од град....отидов со надеж дека ќе најдам некое интересно капче т.е видов во Peacocks на плоштад и иако видов едно преубаво капче со црна трака и цвет за 700 ден. и сега веќе нема ниту едно такво...стварно се разочарав и неможам ништо да си најдам....И имате помош?Еве од прилика какви барам =/ Ве молам за помош...

9. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Во Њујоркер вчера видов имаше уште 3-4 останати ;)

10. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Во ЏАМБО има барем 20 различни модели и тоа од 180 до 300 ден.

11. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Девојки а каде е тоа Пренди? Гледам низ град многу со такви кеси ама врска немам каков бутик е и каде е :?:

12. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.336
    Допаѓања:
    5.869
    Јас го знам Пренди бутикот кај Јаја Паша/Чаир што се наоѓа. Значи кога одиш од Бит пазар накај Чаир, го поминуваш тој црвениот мост што би го нарекла ја и од лева страна е Пренди. Има малку само одење, неколку чекори. Можеш со 19ка да се симнеш после тој мостот и да преминеш улица и ќе го видиш, одма е тука на тротоарот. Ако има нешто нејасно, прашај по ЛП. :)
    Имало и во Карпош, но за тоа ќе те известат другите. :)

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  13. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.094
    Каде во Карпош, јас не ја знам продавницава, може да објасни некој? :)

14. Chaneli

Chaneli Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Девојки, знае ли некоја каде во Битола можам да најдам вакви панталони со висок струк?

15. Kasandra123

Kasandra123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2011
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    22
    Девојки, Пренди се наоѓа во Карпош 4, позади Рафаело, значи нема шанси да не го видите, има скали пред него :D

16. Kasandra123

Kasandra123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2011
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    22
    Имаш доле во ГТЦ малце карши боди лајн, на ќош е продавничката, има ефтини шеширчиња, 300 денари се :) а исто имаш и карши Тинекс во центар, надоле по скаличките во тие збутаните продавнички, т.е. во 2рата Јас од таму си купив пред некој ден, и попуст имаат 20% исто се движат цените, имаш од 300,350,400 а со попуст се -60 ден :D

17. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722

кои продавнички кај кој тинекс?можеш во лична порака да ми објасниш поточно?И какoв си купи?:)

18. Mermaid

Mermaid Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    295
    Ми треба долг фустан , ама не многу шарен.. да не сте виделе негде :)

19. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    640
    Девојќи, да не знаете каде можам да најдам од оние кратки панталончиња со висок струк? зс ја сегде барам и нигде не наогјам. Прашувам да не сте виделе по бутициве низ град (ск) зс не сум била накај центар. фала однапред :)

20. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Ова што мене и треба не е баш модно парче ама сепак е облека :) Ми треба бел медицински мантил. Каде може да најдам поефтин? (уствари не знам ни колку пари се)