@buba4e89 Бубаче, не ми текнуваат точно имињата, ама низ поевтините продавнички низ Гтц секогаш се вртат такви модели и ги има низ разни бои, а еве ти и мои предлози, да не ми биде одговорот празен Spoiler: Предлози Бершка, 1500 денари Манго, 2500 денари
@sexymia Spoiler: Предлози Аванти Аванти Биана Перла А покрај овие, сигурно има и во останатите продавници за чевли, и поевтини и поскапи
@Jani4kajana Таков имам гледано во Orsay, но за порачување од некаде онлајн моментално не ми текнува, но ако видам некаде, обавезно ќе ти пишам
Продавницава Котон што ја спомнувате често оваа ли е? Оваа ја имаме во Америка па ме интересира дали е истата.
@SofiMar_ Софи, на страната имам гледано опции за испорака т.е shipping и следење на нарачката, па би требало да функционира п.с Но, не вреди до толку т.е мислам нема ништо што во Америка не би можела да го најдеш Плус ти си за Ралф Лорен, не за Котон
имав ист бижутерија ,но не го ставив ич,сребрената нијанса ми се погоди и го изнаносев,ако го најдам кје ти го поклонам
Ги видела ли некоја чизмиве во Pull&Bear кај нас? Ме интересира дали ги има, да знам дали да фаќам патот: https://www.pullandbear.com/mk/woma...eel-ankle-boots-c669503p501305203.html?cS=124
@beautys20 Немам купувано, ама има пробано пред година дена и мислам дека се океј, но еве мислам дека последно @marama имаше купено, па може да ти даде најсвежа информација п.с @marama Sorry for the tagging @Kitten Тие беа на намаление, а скоро се што било на попуст, ретко нешто останало, но пак, на нивниот сајт уште си стојат, што значи дека веројатно стојат, но по некое бројче Некој што вчера/денес тркнал до Сити Мол се надева најсвежо инфо ќе ти даде
@Animali не е проблем. @beautys20 со години носам фармерки од котон и сум многу задоволна. Минимум ги носам по 2 години, а тоа не е мал период Задоволна сум ептен за разлика од сите други фармерки што сум ги купувала и поскапо, а не биле за носење после 6 месеци, овие си тераат. Плус имаат и фини цени, сега си купив за 190 денари, а изгледаат одлично.
@monni.t Сега откако ми стаса нотификација од тебе, видов дека кога сум ти одговорила, сум заборавила да те тагирам I deeply apologize Инаку еве надополнето од новините низ каталозите што видов: Spoiler: Предлози Бершка, 2000 денари Бершка, 1100 денари Истиот, само друга боја Бершка,1300 денари, го има и светла верзија. Бершка, 1300 денари, овој е целосно припиен уз тело Манго, 4000 денари. Го има и во портокалова боја, не е баш ист како со тој што го бараше, ама се разликува само по дебелите прерамки да речам, а сличен бидејќи е бел, костимски Манго, 3000 денари, овие како вториот модел слично што бараше Зара, 2600 денари Манго, 4000 денари, повторно костимски, слично како првиот, само пак подебели прерамки