Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. SexyPrincess

SexyPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    132
    Јас си купив во септември бел мантил и беше мислам околу 1000-1500. Го земав од една продавница најдоле во ГТЦ каде што застанува 57, на автобуската. Продавницата е за такви работи, за униформи, а и ако ти е долг можат да ти го скратат, не наплаќаат :)

На kikikikirika му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    640
    кикирики претпопставувам дека ќе бидеш прва медицина :) значи мантилот за ученици чини 700денари (тоа е цената за ученици,но само во оваа продавница за која ти кажувам, за др не знам) и јас го купив од една продавничка близу државна, таква е за униформи. (распрашај се мн е близу до државна)

На kikikikirika му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.223
    не бев сигурна дали да го ставам прашањето овде или да отворам нова тема ...сепак се одлучив за овде....
    Ме интерсира дали некој од вас има купувано преку интернет, и ако има ке сакате ли да ми пишете каде на која страна? - јас до сега на сите интернет страни на кои што бев немаше достава до македонија, а ми рекоа дека ако нема тогаш во никој случај нема да ми стигне

4. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    moda-i-stil/kupuvanje-na-garderoba-od-ebay-t4762/

Најубави се доле во ГТЦ, стварно се квалитетни, едно конче не му излезе на мојов! Инаку беше 1000 денари. Има и по аптекиве мантили може се поевтини ама не знам колку се квалитетни, плус јас сакав и нитните да се убави :wasntme: Инаку знам дека во Штип имало директно од фабриките за смешни цени 400-500 денари и тоа исто квалитетни ама кој да оди до Штип за мантил :?:

5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Каде да барам убав извиткувач на трепки :?:

6. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Феминки во СП планет на вториот спрат во аутлетот има убави купаќи, но само долни делови од марката HUE и цените се по 200,250,300 денари .Беа со цветни дезени на црна и виолетова основа .

7. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.792
    Допаѓања:
    100.377
    И овде да прашам бикини во поголема величина (44-46) со квалитетен матријал дали сте виделе некаде :?:

8. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    луничка побарај во санда купачи поголем број јас си купував некни имаше многу убави во секакви бои цени од 700 па нагоре

9. Jewel

Jewel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    144
    Купачите на Санда се стварно квалитетни. Моја другарка има земено еден пар уште од пред 7 години и се' уште си ги користи. Не се ни познава дека не се нови, бојата воопшто не им е променета.

10. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Во Сара Фешн имаат убави бикини. А и цената им е пристојна 990 денари ги купив јас. Убави модели има, и дводелни и едноделни. Има и бројчиња поголеми , има 44, 46 , 48 . :)

11. SexyPrincess

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    132
    Каде да си купам бикини со push-up ефект и цена отприлика??

12. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Девојки, сакам да идам деновиве до новата продавница Пикок. Па сакам да прашам ако некој знае, да ми каже како се движат цените, да знам отприлика колку пари да си земам :D :D
    Фала однапред :) :)

13. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Сега е попуст, па е поевтино, обични маички околу 300-400 денари, ташни околу 1000, ама изборот е многу слаб, две-три парчиња се онака повпечатливи за излегување на пример, другото е се најобично.

14. al4e

al4e Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    11
    Кај рамстор ли во таа зграда?

15. EVA19

EVA19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    Сакам да купам црни купаки со ГОЛЕМИ корпи али никаде немозам да најдам мали броеви се а корпите никакви казете ако сте виделе некаде :)

16. invincible.06

invincible.06 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    21
    Ве молам ако некоја од вас знае кога т.е кој ден носат нова роба во Пренди нека ми пише во ЛП ... :$

17. SexyPrincess

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    132
    ДА ДА и јас сакам да знам кога носат нова роба во пренди!!! Ако знае некој побрзо да пише :)

18. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.931
    Допаѓања:
    123.472
    види во санда јас лани од таму купив отприлика со Ц корпа

На EVA19 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Ivycka

Ivycka Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    32
    За во пренди никогаш не знам кога доаѓа нова роба меѓутоа еднаш во неделата како што одам секогаш има нешто ново :)

20. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Девојки наскоро сум на свадба :devil: и сакам да си купам некое фустанче долго летно, не мора да биде ептен свечано. Каде може да најдам поевтино, не ми се дава многу пари за тоа?