Девојки дали некоја од вас видела вакви како тие што се заокружени или слични ама вакво моделче со кругче напред ? Сакам вакви да си купам ама незнам каде има и дали има.
Дали некој негде низ Скопјево сретнал вакви купачи? Освен на Фемина јас ги немам нигде видено а се заљубив
Немам кога да идам во шутка така да негде ако имате видено по продавниците по центар или аеродром и да не бидат прескапи се разбира
^ ana banana ако наидеш на оние маркетите my market со зелено што се,имаше исти такви црни и бели,и беа по 199 ден
Сакам долг, шарен, летен фустан, ама јас сум повисочка и се што сум пробала ми доаѓа до над глуждот. Па ако некој знае каде има така подолги фустани нека каже.
Во МиссПоем на Рекорд имаш убави долги фустани . Нема да ти се до над глуждот не се секирај . До 2000 беа мислам
Dali znaete kade mozam da si kupam tigrest kostim za kapenje? [mod-kirilica:1ru21o32][/mod-kirilica:1ru21o32]
Каде да најдам убава торба за на плажа? Да биде ваква плетена (само без цветови и такви ствари) или скроз црна платнена... И цена ако можете да ми кажете..
Каде има шорцеви за на плажа , но и онака за шетање ,да не се многу скапи, имав гледано такви во њујоркер беа околу 300-400 ама тоа беше уште пред месец, така да не верувам дека сеуште ги има
Ги има, јас си купив такви пред една недела скоро, а бев и прееска и не се тргнати сеуште. 400 денари се, имаш во повеќе бои, мене лично ми се баш фини.
има во JAMBO разно торби доста убави, не се секавам на цената точно, бев пред 2 недели, сигурно уште ги има Поздрав
Ајде феминки мала помош Каде да најдам танга или полутанга купаки, само долен дел, или пак комплет, ама да не се скапи?? Во golden point ептен држат цена, а на друго место не сум сретнала (
Дали во Extreme Intimo има попуст и дали продавницата во Соравија е единствена во Скопје (освен што и во Стружанка ги има нивните производи) ????