женски може не ми е за тука прашањето но каде би можела да најдам светки поголема количина да не е од тие малечките кесички ми требаа за јајца вапцање
Да не знае во кој бутик е ова?Мене ми излезе на фб,но не ја зачував страната и сега барам,но не можам да најдам.
Bershka, Terranova, Calliope имаат XS, имам најдено со должина до глужд и нормален струк. Читај ги само етикетите, и внимавај на квалитетот (составот) на фармерките. Не секогаш е добар материјалот. Mango исто имаат такви модели, само за XS дали имаат не сум сигурна.
Во Котон има слични, доста пониски од овие на сликата со две ремчиња 1490 ден. Гледам на фб и инста Марија шус имаат вакви модели со различни бои 1350 ден, Персин Куманово 650-750 ден
Каде можам да најдам вакви букви но не од алиекспрес бидејќи ми стигнаа многу мали, а мене ми требаат поголеми?
Eklektika (eklektikajewelry), Morpho (morpho.jewellery), Рубин кармин, Галерија Акантус. За Еклектика ти препорачувам да ги посетиш директно, ги немаат сите објавено на фб и инстаграм. За цена, последно прстенот кој го купив беше нешто над 1.000 денари, но мислам дека зависи од големината, плус камен дали има итн.