Предлог за некои бутици каде може да најдам поелегантни класични фустанчиња? Во сити мол секаде ми се полежерни :/
Вештачки крзна кратки до половина да се (леле ама објаснив ) каде има ама и цените да не се огромни до 2000 некаде барем? Црвено би ми било најдобро по можност, а може и црно евентуално...
Девојки,некоја во брзо време ако била по придавничките на рампа и на битпазар да ми каже како се движат со цени сандали на дебела штикла? Или може и затворени нешто вака?
Имаше како комплет сама можеш да го направиш во кутија во Горица Трејд кожен каиш,паричник и уште нешто мислам привезок за 1500 ден. од прилика.
Еве ти линк , ми искочи реклама на реклама5 додека барав нешто сосема друго, не е ни стар огласот. Мислам дека ова е тоа? http://reklama5.mk/AdDetails?ad=3245804
dali imate videno kako na vtorata slika ama crni nejkam da se tolku spicesti kako na prvata slika, osven molini i persin?
Имам иста боја како вторите и скоро па ист модел.Ги купив лани во Лептокарија во првата продавничка од кај Шпаркасе кога одиш. Во прв ред одма на ќошот. Бев зимоска таму и за жал таквите ги немаше. Провери сега, имаат и на друго место продавница, мислам на Рампа.Провери си и таму. Само моите се лаковани. Еве, не знам колку се гледаат.
Девојки итно е!! Ве молам кажете од каде може да најдам вакви чевли ? Не мора да е истиот модел, но нешто слично на ова..