Каде се продаваат наметки за фустан. Ми треба розева наметка, сигурно нема џемпер да носам на матурата
Ако сакаш поевтини,можеби ќе најдеш некакви во Пренди или Евроазија во ГТЦ,ако не ти е битна цената,во дуќаните во Сити Мол.
Кај има вакво исто? Luxe Fashion ми одговараат после 5 саати од ко ќе нема ништо... Многу ми се свиѓа...
Каде можам да најдам како овие фустани и дали е можно да има краток од овој розевиот и во друга боја од црниот? Ве молам за помош итно ми е..
Дали некој знае каде може да најдам ваква маичка, може и друга боја само да е тој ретро модел? Не мора да е оргинал, барав во Adidas и во City Box ама имаа само машки модели и беа големи.
Има скоро отворен бутик во Центар, карши Queen и имаат голем избор на ташни и belt bags од 300-500ден па има и проѕирни и флуоресцентни итн. На инстаграм се потпишани ambarmk, па разгледај во highlights би требало да има. Мислам дека доставуваат и до адреса.
Decki, kade da najdam od onie ko sportski sekojdnevni fustancinja ednobojni se na preramki uz telo I idat negde do nad kolena.. loso se izrazuvam