Некои лесни летни фустанчиња за луфтиранција во светли бои каде да најдам? Да не се прилепени за тело
има во lc Waikiki i vo new Yorker Мона на плоштад има до жу жу види во тоа различни или совршена имаше интересни по 500 денари.
Во Charm во лептокарија имаше, во разни бои. Зирни ги на инста мислам ги имаат објавено или пиши им. Околу 800 ден беа
Dali moze nekoj da mi kaze kade moze da najdam vakvi stikli vo Skopje i koja cena se otprilika? Ne mora da se nesto kvalitetni, ne nosam stikli, periodov mi trebaat za na svadba
Кај да најдам квалитетна машка поло маица до кај 2000-2500 ден ? По можност да можам онлајн да ја нарачам. ?
Avanti гарант ќе најдеш вакви Во бисер има еден бутик за машка облека таму ќе најдеш секаков избор од polo,gant,philipp,disquared(турска роба) FILA Бутик Билјана Драчево околу 500 мкд Бутик Билјана Драчево (150-250 мкд) Mega Fashion...Waikiki...Terranova
Познавам девојка која рачно изработува и праќа по карго и одлични се. Да не излезе дека рекламирам, кој сака нека ми пише да ви го пратам инста профилот преку порака.