Ова повеќе ми личи на шиено кај некоја шнајдерка, јас пред 6г имав за матура како горниот дел што е материјал за фустан околу 600ден го земав тогаш метро на женски пазар.
Дали некоја знае каде може кај нас да најдам вакви push up потпунки за триаголни бикини? Овие ги најдов на aliexpress ама ми требаат за сега па доколку некоја знае нека ми каже.
Каде има низ Скопје поасални бикини? Барам убава жолта боја значи да не е неонска или лимон боја, и без тие тренди натписите love, fashion, summer бла бла. Нешто вака
Имаш убава жолта боја во Sara Fashion. Горниот дел не ги загледав баш какви беа ама долните беа преубави и мислам дека беа 390 ден.
Каде да најдам ваков фустан. Битно ми е да е со кратки ракави и со врзување на половината скроз црно. Може и да е тесен..
Во ваикики има ама долг е, нешто под колена, зависи колку си висока, можеби ке ти е до глужд. Имаш броеви од 36 до (46 или 4, 600 денари.
Феминки, деновиве забележав неколку бабички и жени низ Центар со кинески / јапонски чадор, каде може да се купи во Скопје?
Ваков ист само со ѕвездички лани од Теранова купив околу 500ден. Провери и сега Калиопе,Теранова може да има,имаше и еднобојни.