Дали знаете некоја интернет продавница каде што може да се најдат ноќници, пижами, наметки, женски папучи ...? Освен оние на Bonatti, Lisca, Penti
Девојки дали можеби сте виделе негде вакви салонки со беж змиски принт? Ако имате препорака за онлајн купување уште подобро.
Каде да најдам наметки за на плажа а да не е Сара фешн? Сакам поевтини бидејќи ќе ги облечам само неколку пати во лето, па не ми се даваат мн пари за тоа.
Бледо розе сукња со тул ако некој видел да ме упати. Знам дека барам многу специфично, ама ајде да си ја пробам среќата
Сега скоро пред некој ден ја видов во Страдиварус. Мислам дека е на попуст, доста попусти имаа деновиве.
Имаше во џамбо види по бутици кои имаат и купаки... во Престиж имаше од 500 докај 1000ка... на фб имаше и за 3до 400 но не ми текнува на кој бутик имаа објава
Ако мислиме на истиот модел од Зара тие се со поинакви бои на змискиот принт Можеби негде сте забележале по фејсбук вакви салонки со беж змиски принт. Отеков ама итно ми требаат за комбинирање.
Да си одговарам сама, може на некој ќе му биде од корист Во ГТЦ долу карши Шехерзада има алки по 350 и ланчиња по 550.