Каде можам да најдам облека да се продава но од стилот на 80тите ? Малце е чудно ама јбг Дали има негде по Скопјево такво место ?
Ваикики рамстор или сити мол има поголем избор на труднички маици? И каде на друго место во Скопје може да најдам со натписи и сликички маици?
Во Сара фешн имаше 650ден скапо ми се виде,не купив. Барав во Џамбо немаше,денови ќе поминам до Стружанка да видам. Во Карамел на Бит пазар имаше за 250ден,а ништо чудно да има и на тезгите.
Во сара фешн има едни слични како градници за доење ама немаат парче, многу се меки и без проблем се вадат, а се 250 ден. @sofi2107
Нема да ти понудат поефтин е Побарај сама јас такви користам и се топ,имам и за доење ама нема никаква разлика.
Хелоу луѓенца. Едно прашање и помош , каде можам да најдам ист/ сличен комплет тренерки? (Најбитно ми е да е овој "шушкав" материјал) може и онлајн страна.
Јас ги имам истите овие од Мана фешн и воопшто не се шушкав материјал, по сликата и јас помислив дека се како шушкавци ама не се, не знам како да ти го објаснам материјалот...
Модел многу сличен на првиот само друга шара видов во Боди Лајн во Буњаковец пред некој ден. Имаат таман и попусти сега, баш беше ефтин, 600-700 некаде.
Не можам да најдам едноставни сандалки се што најдов беше нешто подигнато нешто прекомплицирано за мој вкус. Дали знаете дали има негде во сцм едноставни ниски еднобојни сандалки , бидејќи се пребарав?