Зависи за кои продавници прашуваш и што бараш (по два три скромни рафта во Манго, Пулл&Беар, Бершка, Страдивариус и сл.), ама некои имаа и до 70%, но генерално слаб избор на квалитетна облека. Во Котон има распродажба, ама па алиштата се ужаааас, ете може некој досаден, секојдневен фустан да се најде... ама се' што имаат им изгледа премногу... не знам, безвезе. Има и во останатите продавници. Него да не знае некој што е со најлошите Pre Autumn колекции низ продавниците? Како некреативен меш ап од 80ти и 2004/5, многу dull облеки. А забележав и дека многу стара облека се продава. Од пред 2 3 зими парчиња, на летен попуст (ова и во Зара во Космос, Солун)
Девојчиња, најитно шо може. Ми треба вакво фустанче, онлајн страна или некаде низ Скопје ? Немам време за скитање
Каде може да најдам убава нежно розева ташничка за на свадба, нешто како плик но да не е сплескана, туку тврда (се надевам ме сфативте )? И шнола нешто во овој стил, може и поедноставна, без големи цветови.
Вакво сако ама поефтино зошто планирам 2-3 да си земам И некој ако бил во Шутка во брзо време да не знае како се движат тексас сукњи и вакви панталони дали има?
Малку по затворен горе во деколтето, ама многу симпа, купив во Калиопе за 499 пред 2 3 недели. Ама сеа го носам за по дома ))) и по 3 пат купувам нешто во Калиопе - и никад више! Сите црни облеки после 2 перења изгледаат како да сум ги носела 2 години :/ Мислам дека панталониве ги има во Бершка, а и не беа скапи, околу 1,000 - 1,200 ден. Сите продавници во Сити мол. Буквално. Ѕирни Страдивариус.
Поздрав феминки не можев да најдам во другите категории ваква тема па затоа прашам тука дали знаете каде можам да купам PRINTABLE VINYL во Скопје некаде, некој вид на лист е што принтираш нешто на тоа и се лепи после, не можам да си барам во секоја книжара па затоа прашам ако некоја од вас знае каде можам да најдам, благодарам однапред
Ќе проверам, фала мнoгу.. А и да не знаеш каде можам да најдам еднобојни маици за пониски цени, преку нарачка нешто
Фустан сличен на овие? Не ми е важна бојата, само сакам да биде со слаби прерамчиња и долг, деколтето да не биде многу отворено и да не е памучен. Нешто што би можело да се носи за на свадба.