Квалитетна кожна јакна каде да си најдам? Не мора да е вистинска кожа, т.е. преферирам да не е, ама да не се распадне после едно носење. Имав една од онлајн сајт што ја купив еве сега после 5 години носење ми се излупи јаката. Спремна сум до кај 4-5 илјади да дадам, ама да знам дека е инвестиција што ќе потрае.
Ако си од охридско-струшкиот крај пиши ќе ти објаснам кај се продаваат ваки елечиња и дуксерки, многу се удобни само се еднобојни
Sum videla vo Optika Italijana vo Vero centar, bi trebalo da ima vo sekoja druga optika. A ako nemas diopter moze od pazarce da si zemes...
Голем мерак имам за вакви маички , сретнал ли некој некаде вакви или колку би ме чинело да си направам?
Во манго не се квалитетни, не ги рачунам зара/манго тие за квалитет, подразбирам бар 3 години да ми трае јакната барем без лупење одма.
Искрена да бидам не сум имала од таму, освен зимска јакна што ја носам 3 години и нема мрднато. А скај/кожна јакна имам купено пред неколку години од Шутка и дури сега ми се скина, а цената и беше 1000ка
Види во Зара, имам јас мислам дека има еден или два модели веќе со години. Мене ми е супер ништо не и е а ја имам веќе 2-3 години. Баш ја гледав пред некој ден 2590 беше. Не е премногу скапа а за квалитет е 100 пати подобра одколку од Pull and bear, Bershka и сл.