Лани имаше во Јани јани ако така се викаше, тоа на бит пазар и на рампа што го има. И не беа скапи 1000-1500 ден. Битребало и годинава да има исти.
Дали имате видено негде тексас јакна, обложена со волна однатре? Сигурно е уште рано за да почнат да изнесуваат ваков вид роба, ама ако сте виделе од предходни сезони во некој одреден бутик, па и ако сте запомниле од прилика и цена уште подобро, да знам од прилика каде конкретно да почнам да барам. За во Скопје прашувам
Исто и јас барам, по можност да е повеќе класичен едноставен модел, не од оние моторџиските со каиши, нитни... Дали ја има некој оваа од Зара да каже за квалитет?
Не знам каде би го поставила прашањево. Има ли некој искуство во врска со купување на обувки (конкретно чизми) од Бершка, во поглед на квалитет на изработка, удобност на нога и трајност?
како втората слика има нела и црна на фб страната ки вест баш видов прееска и вршат достава за ден-два баш им пишав за цена 1100ден се
Јас имам купено чизми, не дека се некој квалитет, ама две зими супер си ги износив и уште може да се носат. Овие моите се ниски и удобни се. Сепак зависи до моделот за удобноста
И мене око ми фатија ниски, конкретно овие, гледам во опис пишува и дека се вистинска кожа (иако не сум сигурна дали е тоа точно), па се мислам, не се баш евтини и не би сакала да ми се распаднат после нецела сезона, а долга е зимата сепак фала ти за мислењето