Да ти кажам денес бев во центар (Скопје), се изнашетав и никаде не видов вакви. Едино во Рамстор не бев, можеби таму има.
^ Баш такви гледав пред месец-два во најк со плаво знакче, 2500 мислам беа, само дали има уште незнам
не видов ни јас и затоа си купив други сепак фала, ама ако некој случајно види низ Скопјево нека пише(од два пара нови бикини нема да ме боли глава ) хеххеехе нема кој да ме однесе во Струмица,иначе јас радо би да идам и до таму за да си купам вакви многу ми се свиѓаат
Имам балетанки кои се убави на изглед ама не се многу удобни на боса нога ми прават беља на ногата, па сакам да ве прашам дали некој знае од каде да си купам вакви тенки чорапчиња (како се викаат поима немам), ама да бидат тенки како доколенки/хулахопки за на балетанки. Значи на пазар имаше ама многу грди шари (некои мрежасти никакви), кажете ми негде по продавници кој видел и какви се?
Каде да си купам убав бел сламен голем шешир и ташна за на плажа. Вчера бев низ Џамбо но најдов ништо интересно, па прашувам сега каде да одам?
Шешири побарај низ пазариве,сигурно ќе најдеш,јас од зелено купив сламен средна големина за 300ден А за ташна јас ти велам да не купуваш од Скопјево,јас секогаш си купувам од местото кај ќе одам на одмор,секогаш има прекрасни ташни ,баш ко за на плажа
го делам и јас истото мислење побарај на пазарите поточно на бит пазар мислам ако си во можност а има и низ др пазари сигурно а и плус тоа сигурно се поевтини од џамбо или било која продавница
Јас си купив од Битпазар за 100 денари 3 пара, си земав 2 месобоја и едни црни. Имаа ко чипка по крајот ама со жилет ја исеков.
Да не сте виделе каде има болера со кратки ракави ама да се од растеглив материјал од ликра, трико нешто такво