Здраво кај да најдам сако убаво струкирано во впечатлива боја, лимон - жолта или виолотова и да не е прескапо?
Дуќанот да не е Модна конфекција обнова? Неможам да се сетам каде е Просветно дело... Сигурна си дека се 1000че? Модна конфекција обнова, веднаш на ќошот пред Црвен крст, а истиот дуќан го има и во Лептокарија. Редовните цени на сите сакоа се 1700, освен кога имаат попуст на стари модели.
Да, тој е изгледа. Јас поминав минатата недела и тие што ги пробував беа толку, ама јас гледав сиви и потемни. Може биле тие на попуст. За цената на другите не сум сигурна, ама видов дека имаше во повеќе бои.
Луѓе каде можам да најдам фармерки со нормален струк така посветла фармерка низ Скопје. Два дена шетам низ Сити мол нема тоа што барам се се со премн висок струк..Од каде си наоѓате вие?
Кај да барам дуксер сличен на овај ? Ми треба конкретно еднобоен ваков не мора со апликации и сл За поклон е Edit Исто ваков фустан кај да барам низ БТ? Или некоја продавница што праќаат по карго
Не сум порачала од интернет до сега , но дали има некоја страна со убави фустани која би ми ја препорачале?
@CinnamonBambi ..Обично имаат убави модели во Pull and bear. И океј цени. На рампа во Кисела вода и на Битпазар.
Milk во Академска Книга и мислам во Икона (или чии и да се штандовите во Сити Мол и Рамстор) дека ја имам видено, другата не знам