Во продавниците на Mega Fashion да си погледнеш, бев пред некој ден убави имаше и моментално се 50% попуст па до 2,2500 може убава дебела да најдеш од брендовите Zara,Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Mango
Каде можам да најдам убави, памучни ролки? Ги гледав тие во Ивери, демек за 230ден, ама материјалот катастрофа.
Imas vo iveri,prendi I vo butik viktorija Jakna ili palto do 500 ili 600 den ima nekade? Jas pak planirav od tamu da si poracam.
Да не знае некој каде можам да најдам бело или крем боди со прслук, памучно? Обично се начекувам сиви или црни на пазарче и по продавниците.
Јас зедов од Ивери 2 за 230 ден. Ги перев плус во машина за сушење ги ставив не им е ништо. Универзална големина. И јас бев скептик дали се ок али се изненадив бидејќи добри се . Инаку L носам и ми одговараат . Прашав немале повеќе вакво палто.. Да не имате видено негде слично? Црно да биде само
Мој совет,бит пазар,Стружанка или Sara Fashion. На Бит Пазар имаш и ролки и обични на тезгите за долна облека по 150 ден. Сте виделе негде вакви чизми,само да не се многу високи? Едит: Сликава е од Перла,ама сакам да си пробам негде по Скопјево.
Во Сара Фешн или некаде каде што се продаваат гаќички, маички, пижами. Јас крем боди не знам колку време барав, се намачив, ама најдов. Тука во Кисела Вода, близу Jakomo има едно за прслуци, од таму земав. Девојчето погоре што бара маска за телефонот, тие маски се слични на оригинал или оригинал и се над 500 денари. Провери на Алиескпрес, ги гледав по 3 долара. Во мобилара се многу скапи..
Девојки сте виделе ли некаде низ Скопје бундичка вака подолга малку? Не мислам на оригинал бунда, не ми се даваат 1000 евра, некоја фалц
Јас купив од Велес, од Ки Вест продавницава, за 1790 денари долг црн капут. Има и од 1500, но боите не ми беа по вкус. Јас го имам овој, дебел е капутот, долг, има копчиња (внатрешно и надворешно). Многу убаво стои. Јас сум S величина и земав соодвнетна, мислам дека се точни скроз величините и си одговараат.