@Pretty Woman На страната Persin на Facebook гледав вакви пред скоро време. А исто и на ffendi.mk на Instagram.
Има ли по спортскиве продавници вакви или слични адидас патики и која цена се отприлика? Не сум упатена само старки конверс носам и во другиве продавници многу ретко влагам..
Имате видено во некоја книжара хартиени ливчиња во форма на срце? Ама да не бидат самолепливи туку обични
Низ сити мол види, во бершка имаше црна ваква преубава, мислам и други бои имаше. Во страдиварус металик гледав..
Мислам дека имам нешто слично видено во New Yorker. Знам дека имаа тaкви кондури, но целите со цвеќенца, нешто отприлика вака:
Има во Џамбо горе каде што стои училишен прибор. Не се самолепливи, туку едноставни ливчиња во повеќе бои, Јас земав за виткање подароци
Каде точно се наоѓа бутикот Амбар? Сакам после работа да отидам, па да не лутам по дождов. Според мапс се наоѓа спроти Горки, во редот на Тинексот, така? Гледа према главната улица?
Кај можам да најдам вакви црни за раце во Скопје? Сакам на капут да ги ставам, и дали знаете која цена се?
Zdravo sakam da prasam kade da najdam vakvi kutivcinja kade se prodavaat ama prazni mi trebaat i toa itno mi trebaat neznam kaj da baram i ako znaete kade ima koja im e cenata mi trebaat poveke takvi kutivcinja okolu 50 .