Знае ли некој каде можам да го најдам силвер шампонот Lorvenn освен во Cosmo Tinex ? Некои аптеки или некои супермаркети?
Zdravo feminki, se izvinuvam za latinicata sakam da prasam dali znaete negde vo skopje kade ima interesni ubavi fustani no so pristojni ceni da ne se po 3000 ili 4000 ednostavni tessni nesto slicen na ovoj sto ke go stavam da mi go stega teloto no da ne e od internet stranica skaam da so kupam no neznam.kade da gledam bev city mall vo bershka stradivarius nema voopsto nesto takvo se nesto sto ne bi go nosela sakam ednostsvno i prekrasno da stoi na telooto zatoa sto i teloto mi e isto kako na devojkata na slikata i super bi mi stoel nesakam prenatrupani sarenila po mozmost da e crn. Eve slicen na ovoj ili vakov
Во теранова, често сум наоѓала добри фармерки долги и тоа по ептен приступачни цени, а сум ги убила од носење.
Фала А дали им се океј цените или немаш видено? Пошто 500 ден. за ракавици не давам па што сака нека е ..
Ми треба за брзо да најдам долго сако Црна боја .. Кај може да има низ БТ или некои што праќаат по карго ?
Девојки помош! За две недели правиме две години со дечко ми. Сакам да му купам ваква чанта. Знаете ли каде можам да најдам?! Фала ви нај ❤