Здраво девојки, офф топик сум ама не гледам друга тема каде можам да прашам - каде можам да најдам од овие што се лепат како cover за на биро, маса? Да биде баш вака мермерно? Знае ли некој? ☺️
Kade da si kupam bela klasicna tesna kosula da ne se guzva i poti pamucna znaci i ne mnogu skapa. Poshto nekolku kupiv i gjabe frleni pari necinat guzvaat i potat nikakvi Fala
Значи ова за мерење на одредени делови од телото ми треба итно, како се вика и која цена е? Кај може да се купи?
Женски, ми треба накит за венчаница ! Сакам да носам големи обетки или некое такво венче . Дајте предлози кај да бараж, може и од интернет , и од Србија , нешто у стил на ХеленаДиа
На женски пазар сигурно има каде што се продаваат материјали за шиење. И во било која продавница каде што има копчиња и слични работи, би требало да има.
Па само за тело мерење е ова, комплет беше со пилатес топка, прстен за вежбање, 4 тегчиња и јаже што брои калории.
Во друг Ваикики дали имаш видено или еве некоја друга случајно ако го забележала? Ми треба М величина.
Ми треба скроз обична црна полуролка, да не е плетена, без апликации, без букви, без ништо. Кај можам да најдам?
Здраво, од каде можам да купам ролки уз врат и полуролки? Да се еднобојни и до 250 денари. Дали има по пазариве буњаковец и зелено пазарче?
Црн фустан до (над) колена, секојдневен дали имате видено? Гледав во Ваикики, ама нема повеќе, т.е. плетен, како туника или тегет имаше. Нешто слично како во спојлер сликата што е прикачена. Spoiler: Слика https://cdn.yoursclothing.com/Images/ProductImages/Big/Black_Swing_Dress_136605_1385.jpg?xs-inline
Waikiki Битола има избор? Пример Скопје има многу убави работи, а Охрид ми е хаос, никогаш не сум нашла нешто.
Имаш во Џамбо и во Бриколаж. Јас купив од Џамбо но им пишав на Бриколаж да прашам дали имаат и дефинитивно таму има поголем избор