Ееее да и јас таму видов слични вакви , стварно се убави Ако можеш да дојдеш во Скопје обавезно помини и во таа продавница
кај можам во ск да најдам ефтини моливи за уста? (не ми се за шминкање, така да воопшто не ми е битен рок.. ми требаат за друга намена )
Во Охрид во Азаро има штикли на платформа со триста чуда по 590 денари ..јас си купив вчера и имаше уште останато ако сте во план Охрид да одите обаврезно проверете во Азаро !
Во било која Стружанка има на Хит -Радовиш (многу се квалитетни), во Тинекс има на Fruit of the loom и има пакувања со по 3 (има бели,тегет ,црвени и сиви -како комбинации и посебно 3 бели или 3 тегет) и мислам дека и во Extreme Intimo (Веро центар или Соравија) има еднобојни со добар квалитет ,а сега имаат и попуст
девојки од каде да си купам од оние фустанчињата како морнарски што се,сакам некое убаво да не биде обично?
Леле морнарско каде нема Од такви фустанчиња да ти се одмили да отидеш на шопинг Се едно исто Ако сакаш ефтина варијанта Еко и Елит докај 1000 се фустанчињата
Во Тера Нова има маицки на кратки ракави еднобојни, напред со натпис ТераНова за 199 ден, баш ко за секој ден!!!! Јас 2 си земав!!! =]]
Феминки помош!! Каде можам да најдам хеланки ко шо ноци дотичнава Сара Леши на спотов?? Имам купувано од 6 pm, од TALLY WEiJL ама не се такви.. http://www.youtube.com/watch?v=QBvvh8FzXqE