Devojki znam deka tuka se ostavaat sliki of veke ispazareni raboti no imam prasanje dali neksde slucajno ste videle vakvo fustance / tunika kako i da e ili mozebi neso slicno ,posveceno ?
Ova e onnline prodazba ,a ne sum bas za neprobyvanje , trudna sum i sum kaki mece i nz dali ke me sobere i kako mi stoi
Дали знаете некои имиња на продавници за фустани да ги најдам прво на фб/инста да разгледам? Знам дека има Беверли, Буњаковец, Гтц ама не знам како да ги најдам. Фала
Дуки дасо, Италијанската продавница во Рамстор не знам како се викаше и ако не се лажам имаше и во Ваикики
Вакви боди кај да барам негде од нет ? За под сако ми е, едноставно да биди или ете со чипка само да не е проѕирно Ова е од pretty little thing ама не ми се чека толку.
1100-1200 ден. Види го овој дуќан: https://m.facebook.com/Boutique-ROSI-Impress-166084003474880/ И побарај Бутик Различни на фб. Во Буњаковец се и двата. Вака нешто? Цените им се Ок, не би требало да се повеќе од 1200-1300.
Zdravo zenski, dali nekoja od vas znae kako se vika noviot butik za zenska garderoba otvoren na rekord od stranata na burekdzilnica rekord?
Сакам нешто да си купам за вечерно излегување. Интересно фустанче, кошулка. Сугестии? (За Скопје прашувам)