Провери во буњаковец една продавница купи ефтино мислам се викаше ама не сум сигурна, сд наоѓа во редот што гледа на партизанска после стопанска накај краш. Ја пред 1 месец си земав во повеќе бои 350 ден една, а материјалот им е предобар
Провери во Еуроазија, знам дека лани имаа доста вакви јакни, по 3-4000 не знам од која марка точно. Знам дека оваа година ги гледав истите ги имаа извадено. Не се обесхрабрувај кога ти спомнувам Еуроазија, знам дека порано носеа партали и јас ја избегнував од таа причина, но во последниве две-три години носат многу океј работи од стилот на манго, зара, бершка, h&m, и други што не ги ни препознавам ама се гледа дека се со океј квалитет.
vakvi sandali kade mozham da si najdam so debela shtikla i zatvoreni napred? i mider ubav nekoj da si najdam kade mozham za eftino?
Вакви кошули гледав во Спрингфилд минатата сезона. Провери, можеби и оваа година ќе имаат во новата колекција.
Престиж Шус Драчево. Персин Куманово И да прашам дали некој видел ваква кошула кај нас, да ја пратам мајка да ми земе.
Online продавница за ташни? Некоја страна на фб инста или слично но да има цени и слики за избор доколу имате некој предлог пишете, конкретно барам мали ташнички во повеќе бои со интересен дизајн. Фала