Сте го виделе ли саково негде? Во Престиж го нема веќе, ни во Brash , на некоја друга онлине продавница или бутик?
Комплет женски тренерки девојки од каде би можела да купам? (Центар, Карпош некаде) Обични, памучни за по дома до кај 1500. Не знам што работи периодов, а што не, па да не лутам низ град.
Те читав тогаш и ми текна на тебе, не знам дали е боди но е речиси иста. Побарај Sarita prodazba на фејсбук. Поздрав
Devojki od kade mozam da poracam online helanki za vezbanje. Helanki visok struk so goren del crop top so e. Fala vi
Од каде можам онлајн да си најдам и нарачам наочари со заштитни стакла за пред компјутер? Имаше реклама од прима оптик, ама сега неможам да ги најдам. Беа смешна цена околу 1600, 3 бои. Дали некој/а знае?
Дали можеби некој видел "waist trainer" било каде во Mk? Ако некој видел ве молам кажете каде? Благодарам
Доколку не си разгледала подобро немој да гледаш.. Во една група на фб читав стотици коментари од жени како им праќаат С наместо Л, бело место црно, катастрофа материјали, замена не прават веднаш ги блокираат... Срамота
Има ли некој купено од posh.shoeshop на инстаграм, сакав слични kitten heels како што продаваат но има 0 информации од претходни купувачи? И ако не од нив, каде да најдам убави и удобни ниски стиклички?(во Скопје)
Битола: Можеби ќе звучи глупо прашањето ама ај ќе прашам... Случајно да не работи сара фешн в чаршија шо е,подолу од чантите?
Сакам да ве прашам каде можам да си купам хеланки, бидејќи таков тип сум, а ми одговараат и на телото убаво, ама да се фенси. Гледам има по нет некои онлајн сега доставуваат, ама не сум купила така, имам лошо искуство. Не сакам класични или еднобојни да бидат.