Доколку си ги порачам ќе ти пратам слика. Имам напишано погоре, другарки имаат порачувано други работи од истата страна и исти се.
N&N fashion, Luxe fashion, Fairytale Не можам едит, КРЕМОНА исто има објавено тренерки со бесплатна достава.
Каде да најдам маичка памучна со таква неон жолта боја едноставна некоја на фејзбук продавница или инста?
Можиш во сите бутици низ стара чаршија да најдиш по нешто убаво, би издвоила ВИП, Теона и Делла како пример, јас најчесто таму си наоѓам, зависи за која пригода ти е потребно.
Мислам дека можеш да нарачаш од Magnetik. Види на фб или инстаграм. Од веб страна официјална на Carpisa во листа на држави ја нема мкд.
Здраво женски, го видов овој фустан на страната Luxe но продаден е, дали случајно знаете/го имате видено на некоја друга страна?
Барам долни машки тренерки, ама кратки. Маж ми има 3 пара нормални долги тренерки, и само едни кратки, и ќе ме умре што и зима и лето ги носи само кратките. Морам да му купам уште некој пар.
Девојки, знаете ли некоја проверена страна каде што можам онлајн да порачам тренерки, машки/ женски? Но со пристапни цени...