Знајте некоја страна или Инстаграм профил каде продаваат квалитетни маички на кратки ракави со бендови?
Каде можам да најдам квалитетен градник во беж боја што добро стои на припиена облека? Значи да е мазен без детали, да не е push-up и прерамките да не се вадат. Околу 1000ка
Women's secret имаат преубави t-shirt градници. Цената им беше околу 1600ден, но попуст кога има можеш и за околу 1100 да ги најдеш. Материјалот е преубав, мек. Јас имам неколку од таму, еве веќе 2 години ги носам. Ако си во странство, и во H&M има вакви градници, исто така се убави.
Vidi na sajtovite na sportskive prodavnici, vo outlet delot. Sport M imaat do 90% popust na odredeni modeli i besplatna isporaka. Vidi iscepkaj moze ke najdes nesto. Isto i na Sport Vision, D sportska oprema...Ima i drugi, tie mi teknuvaat vo momentov..
Кај да барам Converse патики за деца до 4 год освен во Аrthurs? Битно ми е да се розеви и ваков модел.
Само Yamamay. Побарај го wireless bra push up на нет преубав.Една година го имам и сега пак би купила.
Молови не работат, работи само ГТЦ ( повеќето од продавниците се отворени) и Point retail outlet во Топанско( Waikiki и останатите продавници во негов склоп).