Не сум купувала до сега ваков тип на платнени патики, стално кожни, па ме интересира дали и како се заштитени од пропуштање вода? Дали имаат некој најлон од внатре?
Така е пошо ГТЦ е отворен простор, Сити Мол обратно. Во Сити Мол работи само Рамсторот. Ако си од Скопје, баш пред некој ден гледав во Д спорт - Гратски Парк. Цената беше од 600ден па нагоре, зависи од марката. Ги барав и онлајн на страната нивна, везе неам зашо не можам да ги најдам и да ти пратам. Памучни шорцеви искрено не знам, а спортски комплет superstacy на инста. Јас имам платнени најки, немаат никаков најлон и скоро никаква заштита. Мислам дека поентата на овие им е да се полесни, као за пешачење и лаган спорт. Кога врне Х им ставам.
Платнени патики без разлика кои се наменети да се лесни и добри за спортување, за во природа итн. Лесно се прљаат и затоа не се за на лошо време.
Дали може да ми дадете некои линкови од каде начашувате облека, кошули, маици, ко за на работа. Ќе треба наскоро да почнам па ќе ми треба нешто да си дополнам - некои ми се смалиле ха ха ха со коронава и килограмите ми се зголемија
Јас имам од овој тип и тие се баш такви пропустливи за да не потат бидејќи првичната намена им е за течање. Не се заштитени со најлон и пропуштаат вода. Од каде можам да нарачам убави хеланки за вежбање?
Јас нарачав од Спорт М и од Sport Reality, адидас памучни се. Многу се пријатни за вежбање и трчање. Плус на попуст се Јас не најдов, па си направив од долги хеланки, ги пресеков и порабив.
Мислам дела трговските центри се отвараат од утре.... Види на Фб на страната на Рамстор... Секако ти работи тој во Retail Park.