Каде можам да најдам мала саксија за цвеќе од оние ептен малите со наптис на неа или само во една боја?
не видов прашање како моето на последните 4-5 страни, сакам да ве прашам каде се продаваат мали ташнички? освен mona, duki & daso, carpisa. Не сакам од оние големи како за на работа, туку за искачања
Да разгледаш низ онлајн продавнициве на фејсбук? Имам гледано реазлични модели, како што ги опишуваш. Не следам ниедна продавница, рандом ми се појавуваат така што не би можела да ти кажам специфична продавница. Или ташните од Марабела да ги разгледаш. Имаат профил на инстаграм но и официјална страна преку која се прават порачки. Малку им се поскапи ташните, но со убав квалитет се.
Во скоро сите продавници за гардероба еве конкретно сити мол се наоѓаат такви ташнички. Јас си купувам од Бершка, Страдивариус, Манго, Зара.. Сегде има.
Во mymoda.mk продавницата онлајн има слични такви На инстаграм се ќе ги најдеш На Aliexpress имаш дооста избор и со ефтини цени плус квалитетни
Не мора да е на попуст, ми треба за регистрација. Да не сте сретнале некаде сличен модел, или така нешто понежно бело, или пак инфо каде можам да најдам долг бел фустан? Ви благодарам.
Ваква кошулка кај можам да најдам, фустанчиња сличен модел многу има, ама кошулка сакам, да најдам мислам 5 ќе купам. Деколтето да е на преклоп V neck и на струкот да е стеснета, ситна градба сум и такво ми стои, широко ич. И ракавчињата да се оние долу со ластик, balloon sleeve. Вака нешто