Девојки, каде да најдам тексас палто поефтино низ Скопје? Во Сити мол(зара,бершка)се премногу скапи се над 1400 1500...
Bike shorts? Само не од сити мол. Како ги носите вие, на танга ли? Мислам дека сите вакви се отцртуваат ко сите хеланки.. а танга или полутанга не е удобно, се пика кај шо не треба.. а многу ми се свиѓааат
Јас нарачав од овие, предобри се. Затегаат и не се проѕираат, многу се удобни. За помалку од 24 часа ми стигнаа.
Во амбар видов во саботата (продавницата на плоштад што им е), на стори на инста стои дека се 349 also, пробај со долна облека без раб ’ласерски’ или како и да се викаа, life saver се
А една DIY идеја. Хеланки црни и еден crop да им направиш Ташна не, обувки сум имала, чизми кожени и сум супер задоволна, ги преносев, и ги фрлив од што ми здосадија, не сакаа да се скинат
Јас лани многу слични купив од Waikiki, провери таму. Јас имам една ташна од River Island од пред 4 години од Малта ја купив, и до ден денес ми е најомилена, сега баш барав да и сменам рачка малку ми се излупи инаку вака е во супер состојба. Кажи ми од каде нарачуваш мислам дека ги имаат најубавите ташни на светов.