Побарај __boutiqueglamour__ на инстаграм. Вакви некаде дали сте сретнале во Скопје? Ги гледам на онлајн страни ама сакам да ги пробам. Или нешто најслично на ова.
Квалитетот на материјалите е лош, ама за таа цена се знае што се добива. Ама убави се моделите на облеката
@Kimberly11 од zaful купачите им се супер, облека немам нарачувано. И беа многу ефтини пред 2 3 години по 300 400 со free shipping
Каде да најдам вакви bucket hat но за машко? Има во pull n bear ama mnogu e 700 за платнена капа, негде да не има за попристапна цена?
Дали некој скоро бил во New Yorker? Да не видел дали има еднобојни едноставни памучни машки блузи? За дм сакам да земам нешто, баш такви сака, па ако најдам убаво ќе е.
Здраво дечки,дали некој шетал низ сити мол,ми треба тексас сукња нешто над колена ,не многу кратка,бев само во котон и ваикики имаше ама многу смрдеше тексасот. Да не сте виделе на друго место?
Ќе го испереш тексасот ништо страшно , јас Тексас палто купив минатата година го оставив на тераса да се изветрее па на перење. Инаку во Зара има секогаш убави сукњи Тексас и во Бершка.
Фала,ќе проверам таму,ама не е секој тексас е ист,имав едни фармерки така мирисаа и после секое перење,затоа сеа прво ги мирисам па купувам