Да си прашам и јас Кај да барам поелегантен шешир (да не е сламен)? * гледав на fashion group ама не ме бендисаа, сакам бел како за лето повеќе
Доколку некој во скоро време бил ако знае да ми каже како се движат цените во продавниците на Бит пазар на некои вакви модели затворени балетанки, не мора истите
Препорака некоја каков прслук (по можност со push up) би можел да се носи со блузи/ фустани без ракави? И каде би можела да најдам. Ама да не се оние силиконскине чуда што се лепат
Девојки, ваков модел на фустан едно време гледав сегде, а сега не можам да најдам по дуќаниве. Препорачајте ми дуќани во Скопје, не сакам онлајн, сакам да го пробам
Маички ваков материјал само не рамбовки, туку со обични рамки дали има во Теранова? Ова ми е купена од минатата година.
Девојки имате видено негде класични црни бикини полутанга? До кај 1000ка Барав во Sara Fashion, Penti, Duki Daso и New yorker ама немаше Вака нешто
Види во ТЦ Беверли во подрумот има продавничка со доста голем избор на купачи и долна облека @ana-sweet
Знае некоја каде можам да најдам вакви пантолони за врз купаќи? црни, бели или крем барам Или долга сукња да е ваков сличен модел.