Постои/работи ли уште Базаро во Ново Лисиче? Не го наведуваат веќе во нивни локации, и дури и на мапа не ми го наоѓа, а прв пат после толку месеци се наканив денес да одам до таму
Работеше под друго име, внатре е се исто како што беше во Базаро, бев пред 2 3 недели, пишуваше работни денови дека до 18 часот работи...сега не знам како работат, може да им е продолжено работното време.
Дечки извинете ако има друга тема за ова, но решив да бојам и цртам саксии и да изработувам од глина работи. Меѓутоа ми требаат материјали покрај боите , па би сакала да ве прашам дали знаете каде има таква продавница кај нас ? Најдов на интернет една сликарски прибор , но искрено би сакала продавница и да отидам лично да се распрашам зошто прв пат ке изработувам
Девојки сте виделе ли некаде вакво огледало (поголемо) ама не од оние што се закачуваат на ѕид, вакво за на маса?
каде да најдам/нарачам(од мк страна по можност) ваков материјал нсметка за плажа, фустан панталони сеедно ? како плетенко ама тенок .. и предлог каде да барам наметка за плажа некоја од тие везените ВЕ МОЛАМ ХЕЛП
Девојки каде да најдам убава голема чанта (ташна) за на плажа од оние плетените? И каде да најдам убава наметка за на плажа? Во Бонати и Дуки Дасо видов ништо не ми се допадна
Такви плетени ташни за на плажа, плус со дезен, имаш во сара фешн. Баш земав пред две недели, 350 ден. беа