Во Адамс во трговски само не знам колку се ,но имаат 50% попуст Во Џамбо имаше интересни ,а вакви со Кити во Тинекс само поприлично се скапи
Каде да си купам ефтин мал фен за коса? Некаде до кај 800 денари, барав на страната на техномаркет мислејќи дека таму ќе има ама не искочи како прозивод воопшто
Побарај во Техно маркет, Нептун но и во другите локални продавнички за бела техника. Колку што се сеќавам имаш и во поголемиве Тинекс маркети вакви ствари изложено. А и за тие пари би требало да најдеш
Не искочи фенот како производ на страната на техно маркет има знам и во Тинекс ама се се марки и се над 1000 денари
Вака девојки .. Ми треба некоја продавница каде можам да најдам пудри ( не оние макс фактор, гош... ) Импала ,Катерине Арли и тд........ Јас не сум од Ск но деновиве ке идам па сакам да си купам ... И продавницата да се наоѓа во близина на трговски зашо не сум мн мн запознаета со Ск
Да не сте виделе по Скопјево,дуксери,онакви широки,не многу шарени..сега брзо си купив еден од NewYorker ама не чини..премногу е широк.. Е вакво нешто..
Ex Shop e таа карши Вулкан, цените се движат околу 3000 ко стандард цена за дуксери им е..А Токсик се наоѓа позади Васидора, фактички од другата страна (отпозади на истиот спрат) во ГТЦ, а имаш и карши Рамстор, пред 2 години хит ми беше оваа продавница само од таму купував, а и денес знам некоја маица да си најдам, океј се според мене
А извините пак што досаѓам..да не знаете случајно вакво ланче со ајфелова кула каде можам да најдам? Spoiler
A да си земеш привезок од ајфелова, да си купиш синџирче и сама да си направиш Сериозно повеќето од тие се направиме рачно не се купени Иначе не сум видела ни фотоапарт ни ајфелова кула герданче. А ни сидро неможев да најдам летово. Кај нас избор на накит прилично слабо, само пластика колку ти душа сака.
види теранова мислам дека има попусти а и тоа новото сто го отворија сеа на место на тера нова кај шо беше мислам дека Peacocks се вика
Vo Teranova ke vidam, a za Peacocks mi kazaa deka imalo 50% popust [mod-kirilica:y2b08nie][/mod-kirilica:y2b08nie]
епа провери за тоа новото незнам не сум видела шо како има ама за во теранова ке најдеш нешо сигурна сум