Девојки каде во Скопје може да најдам поевтини сребрени или материјал што не рѓосува прстени? Конкретно барам од оние како преклопени што не се скроз затворени.
Што е со спортскиве едноделни купаќи, се' се по 2/3000 денари... Препорачајте некаде поефтин, или евентуално некој минималистички по бутиците.
Девојки ИТНО ИТНО ми треба ваша помош ... имам само уште неколку дена да најдам долг сатенски фустан да не биде overpriced, ми треба баш сатенски зошто со родителите треба на посебна пригода да се појавам... се информирав на консултација кај Ива Спасовска зошто кратките ги шиеше за 1200 и ми побара 4 000 така што секој совет е добредојден
Девојки упатете ме каде има поголем избор на фустани евентуално комбинезони? Ми треба елегантно ама не сакам пресвечено. И плус да имаат мали бројчиња т.е. S
Девојки, знаете ли каде можам да најдам три слики за обесување на ѕид? Знам имаше фирми каде сам си одбираш каков натпис/слика сакаш и тие тоа го печатат и урамуваат. Сега не ми текнува како се викаа :/