ако сеуште бараш види во дуки дасо во сити мол има доста интересни, јас си земав и за одморов ептен ми се погодија
Девојки, каде да најдам тесен, едноставен рачен часовник, до кај 400 ден? Не мора да е кузнае каков, само за гледање саат додека сум на работа ми е.
Барам блузичка како балонки што е на ракавите (ама добро објаснив ), ама сакам онлајн да порачам. Дали сте сретнале некаде? Пс. Сретнав на инстаграм на @dissmissshop, ама многу е нова страната и незнам дали е сигурна.
Некој предлог за бутик за посвечени фустани, со оглед што сум 8-ми месец бремена, ми треба за регистрација, по можност од градите надоле да е поширок и растеглив или плисе... Освен Ламас и еден третокласен бутик во Бисер со кич модели, не ми текнува на ништо друго...
Побарај во Нана или имаш неколку такви бутици за свечени фустани во ГТЦ во пролаз карши Џино ресторанот. Подобро не можам да ти опишам
Каде да најдам бела кошула како на втората слика или евентуално првата? Може и онлајн. Небитно дали бутик или од инста/фб страниците. Имаат во Зара убави, но сакам да видам дали има и некои други.
Тоа сама ќе треба да процениш, не можам да кажам генерално. Зависи што очекуваш. Отиди во некоја оптика, кажи им што бараш, и ќе ти помогнат да избереш. Има различни рамки и стакленца, различни цени...