Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Discussion in 'Мода и стил' started by enca.69, Feb 17, 2010.

1. lylaby

lylaby Популарен член

кратки шорцеви тексас ама да не се жешки него така да имаат должина видел некој некаде по пристојна цена??позз

2. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

јас слично вакво скоро да не речам исто си најдов во еден бутик во трговски незнам како се викаште, мал беше некаде позади ке му дојде на приземје мислам карши некој од тие кафичите.. континент, чиао.. на таа страна беше бутикот ;)

3. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Некои вакви јакнички/палтенца? :) :inlove:

[​IMG] :inlove: :inlove:

4. danniela5

danniela5 Популарен член

Каде да најдам вакво слично фустанче ( по можност Битола )

Attached Files:

5. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

за бт незнам, но во прилеп има многу слични во кремона ;)

danniela5 likes this.
  6. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Девојки сакам да ве прашам, дали некој има купено ташна од фабриката на Дуки и дасо во Неготино и како се движат цените? Да знам дали ми се исплати да одам или не.... Фала однапред :D

7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Дуки и Дасо во нивниот магацин пуштаат само правни лица кои купуваат на големо (или евентуално со јаки врски). Ако си единец ќе те пратат во нивната продавница во Неготино која е ефтина, но секако не поефтина од магацинот.
    Така да ако си сама не тргнувај во Неготино за цабе, нема да те пуштат, освен ако не одиш во Неготино во центарот во нивната продавница.
    Јас најдов во Скопје карши средното Борис во Кисела Вода таму цел акцесорис е од Дуки и Дасо и дефинитивно е најефтино во Скопјево, поефтино и од слична продавничка со истиот бренд во Скопјанка што се наоѓа.
    Колку за споредба купив чанта за подарок од таа продавница 500 денари, истата во ГТЦ ја најдов во 2 продавници, едната ГТЦ 1 кат веднаш до ескалаторите некаде кај Фиоранџело малецка продавничка за 1200 денари и во ГТЦ приземје до Ботони одма продавницата за 1400. Разлика оооогромна!

8. SexyPrincess

SexyPrincess Истакнат член

Каде да си најдам вакви фармерки во бои??? Видел некој некаде?? Тиркизни, плави, темно розево, жолти...???

Attached Files:

9. DamaVoPizami

DamaVoPizami Истакнат член

Женски бев на шопинг пред некој ден да се расположам малце се вратив со осмех од шеска до шеска си најдов убави работи на попуст по продавничкиве ем ефтини ем многу фини работи..прошетајте си убаво дури во Terranova Calliope Euroazija Ама разгледајте си убаво..тие што им искачаат од сезона веќе се баш приступачни можете супер да си ги искористите ем нема да се ошурите..Среќно
    ..ХОХО..

10. la-chicka

la-chicka Популарен член

Каде да најдам сатенски ленти?

И колку би чинел метар, знае некој? :?:

11. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Ла-чика има на Зелен пазар, на крајот од пазарот(кога влегуваш од кај Градска болница) пред тоа тезгите со цвеќиња има една тезга со копчиња, патенти и има таму, тенките се мислам 10 ден. метар, а подебелите 20 ден. Има и на женски пазар, т.е. Бит-пазар еден куп колку ти душа сака, таму може и да се поефтини.
    Ова за цениве не ме фаќај за збор одамна купував, ама не верувам да се поскапи сега, ти пишав прво за Зелен пазар, зошто попристапен е :) но на Бит-пазар, на женскиот пазар има многу поголем поголем избор ;) .

la-chicka likes this.
  12. femina90

femina90 Популарен член

И во цвеќари, ама за цени не знам :)

la-chicka likes this.
  13. Alondra

Alondra Популарен член

Во Еми во Буњаковец имаш голем избор, за цени не знам.

la-chicka likes this.
  14. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Имаше во теранова за 699 денари :)

15. maja8

maja8 Популарен член

Има и во Џамбо. Незнам колку се , одамна имам купено и беше од 30 до 50 денари негде :lol:

la-chicka likes this.
  16. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Срце, имам многу врски, вујна ми ми рече да дојдам идеме, без проблем она нон стоп влага таму, само ме интересира ви велам, дали има голема разлика во цени, сакам две да си купам црна и бела, па да не ми е за џабе патот... А оваа 500 што си ја купила ти е голема или малечка ташничка... Зошто ако е 500 ден голема не идам не се мачам... :)

17. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Сега е рај во сите продавници! Сите имаат тотална распродажба и цените се смешни! Вчер во ЊуЈоркер имаше гоолем избор на маички и рамбовки за 199 ден! Ама беа убави не некои таму... :) Јас од таму си купив сукња со висок струк за 350 ден! Ја обожавам! Едвај чекам да ја носам негде! Исто така има и во BodyLine и EuroAsia доста смалени цени! Скоро сите ги даваат цените за помалце од пола! Во една продавница видов од 1500 смалено на 300 !!!! :o Така да повелеле ;)

Elen.b likes this.
  18. Buubica

Buubica Истакнат член

Девојки каде во Скопје може да најдам оксфордки? Само да не се со некоја ненормална цена ама па и да не се кинески :D :D
    Вака нешто сакам

Видов само во ЕвроАзија оние што се со чипката ама тие ќе ги купам ептен ако не најдам ништо друго. Значи црно бели, црвени, крем, кафеави..не е битно само да не се кинески или прескапи!

19. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Знае ли некој како се движат цените на патики периодов во Најк, Адидас или Рокси?! :)

20. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

баш вчера гледав Адидасот се 5.000...а за другиве незнам