https://www.google.com/search?q=cho...oECAMQAQ&biw=360&bih=559#imgrc=SlP5ZXb_HSnZ4M Каде да го најдам парфемов и која цена е ?
Фала ти Некако не ми е сигурно да нарачувам преку интернет у смисла дали е оргинал. Случајно да не имаш нарачувано од тука па да знаеш какви се парфемите?
Освен Зара, каде можам да најдам убаво струкиран капут до кај 6000 денари ? Битно е капутот да е црн. Благодарам
Ваков капут? Вчера во Приштина си најдов преубав, со природно крзно на јаката 100€ беше. Само без крзно на ракавите. Се мислам да отидам пак за да го земам Тука сте виделе ли слични?
Дали сте ја виделе негде јакнава на друго место? Овде е 1500ден. ама ми кажаа дека се врти во страниве на фб и по 900 ден.
Кај да најдам долен дел тренерки со ластик да се на глуждовите и со попристапна цена, до кај 500 ден ? По спортскиве продавници се изгор, исто и низ Сити мол бутиците.. Дали случајно Стружанка продава тренерки?
Јас земав од сивите супер се, не се многу дебели ама не се ни проѕирни. Само бројчињата им се без везе, јас носам м-л а земав хл оти ептем мали изгледаа М и Л и ептен ми се кнап.
Јас не, ама блиски мои нарачувале. И во парфимерија да одиш, пак нема да знаеш со сигурност дали е оригинал или не, освен ако точно знаеш да ги препознаеш фалинките на копиите.