Девојки каде да најдам убав капут? Да не е "oversized", и така малце подебел... Јас сум слабичка и некако сите ми се огромни..
Карши Рамсторе , на Астибо држат, мислам се вика Фиа Фешн, имаат и 34.36ки, волнени се, ако личат на тенки, претопли се.
Во Zia во Капитол има слични сум гледала. И во Страдивариус има со повеќе редови, јас имам gold, повеќето неа жолти, баш како сребрено види на web може има.
Обични тенки ролки како сликава ама да не е со достава туку негде да не имате видено низ бутициве во Скопје? И да не се со цени до плафон.
Кај да најдам ваков капут со крзо околу вратот и на ракавите најдолу? Не ваков ист скрос, туку овој тип на капути. Ама да не е вистинско крзо, туку имитација. Ако можете да ми посочите онлајн продавнички? Фала!
Каде можам да најдам фармерки 40-42 -44 број ? Да не се кратки кај глуждот ( за високи девојки ..175 cm )
Обична бела кошула каде да најдам? Немам време многу да шетам, затоа ми треба директно да знам кај да најдам
Koton има еден преубав кремав Koton Waikiki ima samo ne e so crveno mislam na kafeno bese Каде да барам убава зимска дебела јакна?
Дали знаете денес дали работи "la botique" во Бисер? Им пишав вчера уште не ми вратиле, да не одам за џабе..
@Ivauva Зара. Јас имам една од лани, одлична се покажа, многу топли и одлично изгледа. Не беше воопшто скапа...
Има во ГТЦ продавница за фармерки. Внатре се влегува, како во ходник. Има секакви броеви, ама како се викаше ич не се сеќавам, емилијано, емпорио, нешто, на е почнува. Јас кога имав поголема килажа само од таму купував, не можев никаде да најдам за мене. Изгледа во земјава само за анорексија се прават парчиња облека, а за пуни госпоѓи како мене само шалвари е изгледа решение. Нејсе, таму сигурно ќе најдеш што и да бараш, еден тон избор фармерки имаат, само и за тоа е. А не се ни скапи ич, јас некоја акција фатив, за 1200 ден. два пара.