@renata77 види на magnetik.mk исто имаш на Карписа и други брендови, може ќе ти се допадне нешто. Застапници се иначе и ови како Фешн Груп, слбодно порачај си. Моментално на ФГ имаш и попуст.
Истиве ги имам, стар модел на Биана се. Ги имам купено пред 5 години и се уште ги носам. Провери, може да имаат нешто слично Мoon boot ги има во office shoes. Цената им е од 6.000денари па нагоре
За блузи со таков отвор види во Leni fashion Валандово. Таму имам видено на страната овие денови. Јас неколку пати порачувам од таму, ептен се услужливи, менуваат и доколку е неточно бројче, ти прават споредби со модели доколку сакаш. Тие и Нептун Пп ми се на прво место за коректна и фер услуга, ѕирни можеби и во Нептун има.
Па да,вади упки доста. Работи на батерии. Не знам какви се овие поскапи па да направам споредба,ама за парите е солидно. Понекогаш и во Стокомак ги носат и ставаат на акција,по 100 ден мислам.
Малце офтопик, кој бутик ги облекува водителкиве од backstage? Носеше денес еден убав комплет, неам слика, сакам таков ама нз од каде им се
Каде можам да најдам ленти како салотејп но што лепат од двете страни Ми треба за облека Ако знаете за кои зборам, како да ги барам на али експрес???