Каде можам во тетово да си купам црни шорцеви (тексас) сега кога им е помината сезона се доста поефтини иначе се изгор
Каде можам да најдам од оние календарине новогодишни и на секој ден отвараш како вратичка и внатре има нешто (чоколадо или сефора имаат со мејк ап)? Се надевам убаво објаснив
Сакам вакви ама само на една страна на фб најдов, но ги немале повеќе. Да не знаете каде можам да ги најдам?
Погледнете ја Северина како е облечена во видеото . Каде можам во Скопје да најдам такви патики и фармерки? Доколку некој не знае каде има во Скопје може да ми каже и во друг град каде има такви. Добро немора бас исти патики како што носи таа, туку слични на нејзините. Патиките можете да ги видите како изгледаат на 0:23 момент.
Каде има плишани пижами ама понежни бои, гледав во Пижами по нарачка од Куманово ама не ми се допаднаа боите.
Izvinete ne dopisav. Znam deka ke si kazete sekade ima farmerki sto prasuvam ovde. No jas veke 5 godini tragam po farmerki sto nad kolenata se tesni, a pod kolenata malku posiroki. Nemora da bidat beli, mozat i da bidat teget samo da ne bidat crni.