Мислам Still се вика на Широк Сокак, лани за блек фрајдеј купив многу убав од таму. Исто и во Кала можиш да провериш.
Mislam na farmerki slicni na dzvonarki. Ima li instagram taa prodavnica (no makedonski)? Ako ima daj link.
Ова на сликата не е целосни панталони, туку сет од џемпер и панталони. Има во Страдивариус, а и по доста онлајн страни сум гледала, не можам да се сетам точно...
На некоја страна на фб ми испадна црна кожна јакна со бело крзно,ама ми избега,некој да знае каде ги има?
Дечки бе, од каде купивате квалитетни прслуци? Купив од ЊуЈоркер, кога го исправ труеше на опасна хемикалија некоја. Го преправ, го оставив надвор да се излуфтира, со секој поминат ден се повеќе и повеќе смрдеше. Купив од Ваикики, иста дешавка- корне на хемија после миење. Лиска знам дека треба да се квалитетни ама ми се приплака кога им ги видов цените... Хелп
@Nausicaa Зависи каков преферираш. Јас имам помали гради и најчесто носам оние налик спортски. Од Тритекс најквалитетни ми се. Памучни, до кај 250 мислам беа. А, со потпунки и со големи корпи ако бараш стварно не знам. Сара Фешн јас викам не оти се никаков квалитет.
Bonatti имаат попуст за Black Friday, оди кај нив на инстаграм профилот (bonatti_macedonia), ги има кои се на попуст плус цени.