@GirlRose, @Agatha, @MeowMeow, @Tea678, @nadelinka, @Glowy, @Platoniclover15, @teressa Девојки, благодарам многу Бидејќи немав многу време за шетање, од сите продавници што ми ги посочивте Бонати ми беше најблиску и од таму земав Го исправ и среќа не мириса Се надевам ќе биде квалитетен како што е мек и убав Баш кога беа попустите поминав и од Сити Мол и влегов во Јамамеј и навистина имаа убави прослуци но како што бев натунтана за ладното надвор (и јакна, и џемпер, и шал), ептен ме мрзеше да се соблекувам и пробувам. Таму богами имаше и прилично секси модели
Yamamay има преубави модели, ама цените им се малце соленки Некогаш па сум знаела да начекам и убави работи во некое локално бутиче или по некој bralette во New Yorker.
Со здравје да си го носиш. Јас сум презадоволна од нивните модели. Ги перам и во машина на најниска температура и се немаат поместено ни во форма ни во боја....
Не видов дали може за било што да се праша. Да не знаете каде ги има украсните новогодишни ушиња и нос за автомобил?