Ангелче од Битола си така? Прв пат слушам за оваа продавничка,.кај се наоѓа поточно? И исто ме интересира купачи кај да си најдам во Битола,убавки ама некои поефтини,од прилика 700-800 ден...не ми се даваат многу пари за купачи
Помоооошшш!!! Има едно ланче кое умирам да го имам! Барав насекаде, но не можам да го најдам! еве слика Кажете ми каде го има ланчево во Скопје, но цената да не биде луда како 1500 или слично! фала!
IndieGirl буквално низ цело Скопје има попусти, побарај во продавниците низ ГТЦ или Рамстор сигурно ќе најдеш. Бараш некое конкретно моделче?
Мацуш кај ленски мост е, на местото од агриа, таму на ќошот до нептун, пред неколку недели се отвори, македонско производство се работите, веројатно затоа е таа цената, а има навистина убави работи.
хм,...јас видов ама пред 2 месеци уште сепак провери можно е уште да има,....во бижутеријата во ГТЦ, најдолу што е, заборавив како се вика,....во БОТОНИ исто имаше и во Miss Space Accessories,....во ВЕРО ЦЕНТАР,............можно е и во accessories да има
Ауу има вакви го гтц, незнам точно продавницата како се викаше, но знам дека е на втори спрат на самиот излог ги има
пааа,....околу 500 ама тогаш пред 2 месеци беа нови,.....сега сигурно ако го има е намалено......не знам
Другарка ми има нешто слично како маицава на сликата, ама мислам дека не е купена, ја правеше во оние продавниците кај што ти лепат слика на обична маица... А сеа ми текна и една друга другарка ми кажуваше дека има продавница за работи со рок бендови-дуксери, маици, постери, беџови... во Лептокарија(ако живееш во Скопје)...