My moda немаат, на Luxe не сум забележала, ама ќе проверам. Ако знаете други бутици кај што вршат достава и имаат tedy coat, пишете.
Каде да најдам некоја убава новогодишна блуза/џемпер по можност да постои бр хѕ , кај повеќето почнува од Ѕ
Преубави новогодишни џемпери има во kowalsky бутик (величини од М-ХХЛ), мислам дека во Stefaniko бутик имаше исто убави џемпери и помали величини.
Дали знаете каде можам да најдам ваков сет? Сликава е од new yorker, вкупно долен и горен дел е 1000.
Каде има (онлајн) џемпери во ваков стил нешто или оние новогодишни? И машки и женски, немора да се исти. Најдов на страната на некој бутик Kowalski, ама не праќаат по карго изгледа, не ни одговараат на пораки...
Јас нарачав од Kowalski и се супер. Исто гледав во Stefaniko, Moderno, Happy home centar, Online shop D.D, Terri Berri Boutique...
Како нарача од Kowalski? На фејсбук или инстаграм? И мене тие ми изгледаат убави, јас им напишав пред неколку дена, ми немаат вратено...
Да не знае некој од колку часот отвора дм во Штип?? И дали има тема за вакви прашања??? Барав ама не најдов...
Дуки Дасо имаат вакви. Види во продавниците каде држат облека на Вогели, лани имаа убави, сега не знам како се со оглед на ситуацијата