Може прашањето не е за овде но имаше до скоро едни продавнички како гифт шоп во центар после рекорд во редот на Туристичката агрнција Фибула, до bitikot Iveri kids едната лани ја затворија и ја премедтија во Лептокарија, другата некна баш видов и таа ја затвориле, некој случајно да знае дали целосно е затвoрена или е преместена на друга локација.
Каде можам да најдам евтини црни фармерки? Ама не оние како панталони туку баш фармерки залепени и не дебел материјал. До 700ден.
Периодов се во тек попустите, а модел каков што бараш има скоро секаде, но важна е и величината. Обично, остануваат помали броеви. Цената е 800-900 ден. Разгледај во моловите.
Каде може да најдам машки тренерки, да не се прескапи, не мора да се марка само да се убави. И да не се онлине, од продавница да ги купам.
Женски кај можам да најдам класичен капут до накај 1500-2000денари? Во зара гледав моделите не ми се свиѓаат ич.
Да видиш во Okitex, кај Public room. Имаат многу голем избор, цените не им се многу високи, а пред Нова година имаа попуст. Можеби уште им трае. Имаат и facebook ама мислам дека не ги објавуваат сите модели.
Не најдов ваква тема па да прашам овде Дали некој има нарачувано од страната на фб силвер м&е Мн ми се допадна една нараквица но не е и баш ефтина Страв ми е да не потемни со тек на време
UGG темно сиви чизмички на попуст? Битно ми е и да се водоотпорни и да не се криват. Оние од Метро се одлични купив два пара, ама сиви нема во мое бројче. New yorker имаат сиви ама изгледаат како веднаш да ќе се распаднат.
Дали сте виделе вакво по големите маркети или пак во дрогериите? Гледам го користат многу за добивање на bushy eyebrows