Овој не го препорачувам за секојдневно опуштање туку повеќе ако имаш некоја мака. Јас го користам кога имам болки во вратот или грбот од лошо спиење и ми помага. Не е баш пријатно чувство ама барем помага.
Не можев да најдам соодветна тема па тука ќе прашам, нека преместат модераторите ако има потреба. Сте ја сретнале оваа сол кај нас? Многу ми беше убава, од Бугарија ја купив последен пат, не знам дали ја има кај нас?
Јас го имам и не е нешто псебно, сс мачам да успее да ме измасира и факја многи мал дел буквално го влечам и разместувам некако не ми е нешто посебно Каде да најдам кожен бел новчаник со шари на мермер??
Јас пак сум многу задоволна. Како што може масажеров, неможе ни една рака да ме фати така убаво да ме измасира. Го користам кога имам згрчен мускул, не секојдневно. А грубо ќе биде онолку колку ќе затегнеш со рацете, значи јачината сам си ја подесуваш.
Женски, каде да најдам убави наочари за сонце во скопје, до кај 1000-1500 ден ? ако имаат онлине слики уште подобро
Каде да најдам ваков елек по Скопје? Баш да е oversized, гледам слично прашање погоре но многу се кратки тие од mymoda а и општо по ситимол што видов