Последно што видов беше во зегин во сити мол, во тие кутиите пред касите што им стојат, обично производи на промоции им стојат таму. Пред скоро една недела.
Имаш до 500 денари во њу јоркер. Над 1000ка имаш манго преубаву модели, кои изгледаат баш скапо. Зара исто. И исто убави модели имаат заза или зага acessories да не те излажам на инста. Не се скапи околу 500, 600 имаат и достава. Zaza, сега проверив. А да, заборавив на Страдивариус предобри модели имаат за 700, 800 денари.
дечки можеби не е прашањето за оваа тема, но дали можеби знаете цвеќара која врши достава на букети до дома? Јас сум во друга држава и сакам на мајка ми да и порачам букет до дома, на нет ги видов cityflowers, flowershopmeli, podarimk ама некако многу се скапи....
Онлајн имаш секаде затоа што е класично црно палто, во mymoda имаш комплет со панталони, за некои си 1200-1500, а во њу јоркер гледав за помалку пд 1000ка на попуст сега Њу јоркер, борда и маслинеста за 600 денари земав минатата недела можеби имаат уште. А од нова колекција, малку потенки за 1200
Феминки,ми треба препорака за испробан добар спортски градник..дали да барам по продавници за долна облека или по продавници за спортска опрема..
Нешто слично на ова сте сретнале во Скопје? Не ми се нарaчува online, измеѓу број сум и стално 100пати мењам, помалиот број мал, големиот голем, пари не враќаат па бирам што годе. Story of my life