Кај можам да најдам во Ск по бутициве Bench и Iron Fist ?? Страшно добри парчиња имаат , во српскиве списанија гледав баш али не знам за Мк. Има видено некој ??
може ли некој да ми каже кај има хеланки,тигрести или со цветчиња ( што се носат) пошо нигде неможам да најдам :/
Некои патики, од рамстор, или гтц.. Освен тоа карши Елит во гтц, како и да се вика х) За околу 1.500, дека сакам 2-3 пара да си купам?
Женски едно прашање Знае некој каде низ Скопјево ни наше може да се најде некое вакво слично ранче. Веќе одамна барам и се што наоѓам се класични ранчиња. Очигледно барам на погрешно место.
Девојки каде да си најдам кафени патики? Не мора попуст, само каде се? Не сум прошетала, ќе поминам во Најк во центар ама каде има онакви продавници со патики од повеќе марки?
Марама за на глава, али од природен материјал некоја и да ми одговара со купачите - за на плажа сакам да си купам...У сабота идам на одмор Нешто вака да биде, али не шарена како оваа... Едит - купачите ми се едните жолти со розево, а другите скрос црни...
А да не знаете дали во аутлетот во Борис Трајковски моментално има убави трењерки и патики? И до колку им се цените?
а кај има поубави модели во чаршијата или кисела вода?незнам до колку работи таа во чаршијата дали ќе ја фатам после работа
Не знам до колку работи таа во чаршија но има голем избор на модели и има бројчиња За во К.Вода неам појма
Имаше вакви слични во New Yorker, само кожни и црни. Околу 1000 денари беа мислам. Сегде има вакви. Прво што ми текнува Euro Asia, за 500-600 денари може да се најдат.
Девојки каде се наоѓа таа продавница Аванти во К.Вода? Каде поточно?И за што е таа продавница...гледам ја зборите а врска неам ни за што е